Concept

1

Doamnelor și domnilor,

 

Vă invităm să traiti momente de vacanta! Petreceri extraordinare puse in scena de „O SEARA DE NEUITAT!”.

Bucurați-vă de petreceri inedite, cu spectacole de dans, cântec și muzică, atmosferă vibrantă într-un ambient select, acompaniate de meniuri autentice fiecărei seri tematice.
Concept UNIC – Petreceri Tematice de tip Spectacole Interactive

Seară de neuitat este un concept de entertainment unic care celebrează prin dans şi meniuri specifice, seri dedicate fiecărei culturi: seară grecească, seară orientala, seară latina şi seară asiatică.

În cadrul acestor petreceri tematice frumos gândite și elaborate, se vor regăsi momente muzicale și de dans, ce vă vor purta într-o călătorie fascinantă în jurul lumii. Aici  veți petrece momente memorabile, într-o ambianță distinsă  și plină de farmec.

Cel mai strălucitor și fascinant cadru de a petrece o seară de vineri, în stil cosmopolitan, sub lumina caldă a lumânărilor, la un pahar de vin, unde veți asista la o serie de povești despre dragoste, seducție și frumos, pe ritmuri ce vă vor mângâia sufletul.

Petrecerile tematice se desfășoară, începând cu orele 20:00, într-o locație exclusivistă, restaurant Cosmopolitan din incinta BEST WESTERN PLUS Expocenter Hotel****.

Restaurant Cosmopolitan:

Un restaurant de excepție , clasic și elegant,  pe care îl veți considera un loc de suflet,  a cărui atmosferă este creeată de oaspeții săi, oameni frumoși și cu bun gust, care au ceva de impărtășit din poveștile lor de dragoste și de viată, în emoții  și trăiri , pe care  le imprimă  în  restaurant  și fac locația și mai frumoasă decât este!

 

Rezervă-ți o Seară de Neuitat pentru o experiență inedita în gust, dans și muzică Live!

Pretul unui bilet este de 50 lei*. (comanda bilete aici)

La care se adaugă masă tip bufet (bufet rece, bufet cald, bufet desert) specific fiecărei seri în valoare de 100 lei.